Sunday, July 30, 2017

CUTI BLOGGING

Assalamualaikum...

Selamat malam semua.
Macam tenggelam timbulkan aku sekarang ni kan? Hmm...

Just nak inform korang yang aku akan cuti blogging untuk beberapa ketika kerana beberapa perkara yang tidak dapat nak dielakkan. Nak explain lebih-lebih pun payah juga.

Apa pun, terima kasih kepada kengkawan blogger yang rajin sangat-sangat drop by here and leave comment kat entri diblog ini. 

Hmm..sudikanlah doakan yang terbaik untuk kesihatan Ainim ni ya. Manalah tahu doa kalian dimakbulkan Allah SWT. Insha Allah, selesai segala urusan, akan kembali blogging seperti biasa. Cuma masa tak tahu bila....hehehe

Okay....till we meet again. Assalamualaikum

14 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan semuanya dan diberi kesihatan yang baik kepada Ainim.

    helloaiman

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah, semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  4. Salam berblogging.. singgah2 bw. Semoga dipermudahkan segala urusan dgn lancar hendaknya.. aamiin.

    ReplyDelete
  5. Saya tak nak tanya kenapa cuma nak tau bila boleh berblogging semula

    ReplyDelete
  6. jaaangan cuti lama-lama.. CT baru ada masa jejak sini balik. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  7. moga dipermudahkan segala urusan sis
    btw jemput singgah and follow https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Lamanya cuti Ainim, dah 9 bulan dah ni. Bila nak muncul semula?

    ReplyDelete


  10. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

My friend say: