Monday, July 24, 2017

Bersiaran Kembali

Assalamualaikum....

Selamat pagi semua. Alhamdulillah, bersiaran kembali didunia blog ini. Fuhhh...last week memang betul-betul hectic untuk aku. Banyak betul urusan nak diselesaikan dan dengan masalah modem UniFi yang tetibe rosak.

Dalam hari Khamis baru modem UniFi ditukar oleh pihak TM. Kebetulan pulak kakak aku ada operation Selasa lepas, makanya aku mengambil alih tugas untuk hantar dan ambil anak dia dari sekolah. Mak pun tak sihat since last 2 weeks, makanya lagilah busy. Sampai tak sempat langsung nak menghadap blog.

Ya Allah, memang busy dan sangatlah meletihkan tapi semua tu tanggungjawab. Sampaikan appointment untuk diri sendiri pun tak terkejar nak pergi. Since jumaat pula, aku busy dengan hal mak dan rumah....fuuhhh....

So, hari ni baru berkesempatan nak blogging. Kepada kengkawan yang dah tinggalkan komen tu, nanti iolls reply satu-satu dan singgah balik ke blog korang ya.

6 comments:

  1. hehe welcome back.. CT pun tenggelam timbul. nak tetapkan iman berblogging tu memang cabaran sangat. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..nk gelak dgn welcome back tu

      Delete

My friend say: