Thursday, May 12, 2016

Team Malaysia Fan Run

Assalamualaikum...
Fan Run


Kembali semula....seminggu hilang sebab banyak sangat hal nak setel. Okay....teruskan cerita.
Kalau dah tajuk pun 'run', tentu sahaja nak update next larian yang bakal aku join. Actually, ini adalah kali pertama aku bakal participate untuk Team Malaysia Fan Run walaupun event ni dah bertahun lamanya dianjurkan. Maklumlah, asal setiap kali buka je iklan dah 'close registration'. Tahun ni, dapat je iklan ni terus register. Gigih betul rasanya.

Ada ke yang join larian ni nanti? Tengah mencari geng juga sebenarnya. Heeeee. Nasib lepas raya, dan harapnya takde la masalah nak join event ni.

Okay...till we meet again. Wassalam


2 comments:

My friend say: