Monday, May 16, 2016

Good Morning From Pinky Owl

Assalamualaikum...

Good Morning from pinky owl...hahahaha..

Kegilaan kepada product Bath & BodyWorks menjadi-jadi lately terutama lotion dan hand sanitizer tu. Aku memang penggemar Bath & BodyWorks since few years ago. Mulanya ex-manager kat unit lama dulu yang hadiahkan aku hand cream Bath & BodyWorks masa dia posting kat Los Angeles dulu. Sejak daripada itulah aku jadi suka sangat dengan jenama ni.

So, bila outlet Bath & BodyWorks dah ada kat Malaysia ni, memang best la. Senang nak membeli. Kebetulan memang sentiasa ada promotion, makanya kaki tangan ni ringan je nak ke sana. Pergi pula dengan best friend....hahaha, menjadi je kitorang semalam.

So, hasil pembelian semalam antaranya yang dalam gambar tu...ada beberapa lagi tapi segan nak share. Heeeeee......


Okay...till we meet again, wassalam.

10 comments:

  1. sy pun! hari tu ada sales sempena hari wanita, beli perfume & losyen, wangi! suka perfume glitter!

    ReplyDelete
  2. cantiknya...berkenan la pulak..

    ReplyDelete
  3. comelnya packaging dia..jemput baca ye

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/05/guru-pembina-negara-bangsa.html

    ReplyDelete
  4. amboi! sakan gila belanjaaa kan! haha

    ReplyDelete
  5. Cutenya la hai... Comellll... Geram lak akak tengok. Hehe

    ReplyDelete

My friend say: