Monday, August 31, 2015

Ada Yang Rindu Kita Ke?

Assalamualaikum....

Masih ingatkah pada diri ini? Ainimsuju ini?

Ya ampun, lama gila tak bersiaran diblog ini. Maafkan kita ya. Kesibukan membantu mengendalikan Program Kerjasama Teknikal Malaysia telah mengganggu hasrat nak blogging plus laptop ini pun dah bagi signal suruh beli yang baru. Makanya, lagilah terbantut hasrat nak blogging as usual.

Well, TCTP dah pun berakhir jumaat lepas tapi kerja-kerja final sebelum participants balik ke negara masing-masing hanya selesai pada sabtu malam. Alhamdulillah...lega sangat.

Dapat membebel kejap dalam blog ini bagi melepaskan rindu pun dah rasa seronok. Maklumlah, kitakan suka membebel. Taaaapppiii....kerja-kerja hakiki yang tertangguh kat atas meja ofis tu dah melambak. Makanya kesibukan tu tetap bekerja itu akan tetap kekal seperti biasa. 

So...kalau aku masih on and off tu, ampun je la ya. Lagipun laptop kat rumah ni kadang sihat kadang tidak. Baiklah, kita stop dulu kat sini..nanti kita jumpa lagi ya...Wallahualam

7 comments:

  1. asslmkm kak.. mmng perasan akk lama dh tak update.bila singgah sini, takde entry baru.. hihi

    ReplyDelete
  2. lepas ni ghaib lagi la...hahahaha...Anim chipsmore :P

    ReplyDelete
  3. last update 31 august. Okay eiqa ingatkan eiqa sorang je yang tak aktif, akak pun sama rupanyaa

    ReplyDelete
  4. masih ingat. sy pun da lama tak aktif :(

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.... ainim,

    insaallah ada masa boleh blog walking k... Aamninn...

    mselim3

    pls: masih visit kekawan walaupun mselim3 pun dah tak seaktif dahulu...

    ReplyDelete

My friend say: