Tuesday, June 16, 2015

Ramadhan Kareem

Assalamualaikum...
Lamanya tak update blog ini. Semenjak dah tak active dengan Facebook, blogging pun kelaut. Lately ni banyak spend masa untuk diri sendiri je. Hehehe..maaf ya kengkawan.

Sempena dengan kedatangan bulan Ramadan Al-Mubarak ini, aku nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan yang mengenali diri ini. Dah ready nak berpuasa ke? Puasa dah habis ganti? Make sure habis ye. 

Semoga dengan kedatangan bulan Ramadan ini memberi satu lagi sinar baru dalam kehidupan kita dan terus istiqomah dalam menjalan ibadah puasa. Ada apa-apa plan untuk bulan puasa ni ke? Harapnya semua berjalan dengan lancar ya. Insha Allah..

Wallahualam...a

5 comments:

  1. selamat berpuasa jugak..insha allah, sume berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  2. Salam Ramadhan.. dan selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  3. salam..
    yaya singgh n folw sni da... slm pknalan
    ^_^ slmt bpose.. =D

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadan juga buat ainim n slmt brpuasa

    ReplyDelete

My friend say: