Friday, April 10, 2015

CPUV Nuffnang April 2015

Assalamualaikum...

Sambil-sambil melayan instrumental song...meh sini nak share dengan korang. Alhamdulillah..rezeki dengan Nuffnang masih lagi bertaut. Ewah..ayat. Permulaan bulan April yang baik sebenarnya.
Ada berapa ek campaign kat situ? Bermula 3 April haritu rupanya dah ada campaign baru. Tuan blog je tak sedar sebab tak berapa aktif blogging lately. Apa pun, terima kasih kepada Nuffnang dan ribuan terima kasih kepada semua yang sudi baca blog ini ya. Walaupun lately ni aku jarang ya amat datang terjah blog. Insha Allah, akan cuba sebaik mungkin untuk bertandang ke blog korang pula ya. Minta maaf banyak-banyak.
 
Okay...till we meet again


10 comments:

  1. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  2. nak kepsiii! hahahahaha...congrats anim!

    ReplyDelete

My friend say: