Tuesday, January 13, 2015

Menanti 'Into The Woods'

Assalamualaikum...
Selamat pagi.

Korang biasa tengok movie? Aku ni jarang tengok movie. Sesekali je..adalah dalam setahun sekali macam tu..paling tinggi pun 2 kali setahun. Biasanya aku suka movie yang ala-ala fairy tale ada magic magic gitu. Rasanya last tengok Maleficent je. Lepas tu takde tengok pun.

TAPI...aku sekarang ni sangat menantikan movie terbaru Walt Disney Studios iaitu Into The Woods. Haa...kenapa aku suka filem ni dan teringin nak tonton? Alasan tu dah ada kat atas tu. Menariknya, filem ini gabungan kisah-kisah fairy tale yang ada seperti Rapunzel, Cinderella, Little Red Riding Hood, Jack dan macam-macam lagi.

Movie ini akan ditayangkan di Malaysia bermula 15 Januari 2015. Sukanya....aku plan nak ajak Cik Kembar aku pergi tengok. Harap sempatlah tengok. Korang suka movie macam ni tak? Kalau nak tahu lebih lanjut pasal Into The Woods ni, boleh klik SINI ya.

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. Selamat pagi Ainim...dah lama tak layan wayang...tunggu keluar TV je...hihi

    ReplyDelete
  2. dahlah ada Johnny Depp...hehehe

    ReplyDelete
  3. tgk trailer mcm syiok...sy lama dh tak tgk movie pun...hehe

    ReplyDelete
  4. Akak pun menunggu cerita ni jugak...heheh..tak sabar nak menengok jenis hutannya

    ReplyDelete

My friend say: