Tuesday, December 16, 2014

Unifi Bermasalah

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi semua. Alhamdulillah, dapat juga update entri blog pada hari ini. Sekadar mengambil peluang pepagi buta dipejabat ni. Kalau dah waktu kerja nanti tak dapat nak update blog.

Sekadar nak beritahu kenapa dah beberapa hari aku tak update blog. Just for your information, aku menghadapi masalah internet dirumah. Unifi mengalami kerosakan sejak hari khamis lepas. Dah buat report kepada pihak TM pun tapi masih belum ada panggilan telefon daripada pihak teknikal mereka.

Semalam dah follow up dan harap sangat hari ini akan ada technician yang datang untuk baiki apa yang patut. Agak sukar sedikit bila internet problem terutama bila nak buat online banking. Terpaksalah guna mobile data yang juga tak berapa bagus connection sekarang ni.

Apa pun, tetap ada hikmah bila internet bermasalah sekarang ni. Apa yang penting kita belajar untuk back to basic kekdahnya. So, kepada korang, minta maaf banyak-banyak sebab tak dapat nak blogging seperti biasa dan tak dapat blog walking ke blog korang. Apa pun, tetap berterima kasih kepada silent reader dan juga mereka yang rajin search info dalam blog ini.

Okay...till we meet again

8 comments:

  1. moga unifi cepat2 kembali ok. memang payah juga kalau xde internet nie kan.

    ReplyDelete
  2. Sy ada dpt sms dr TM said dieorg tgh repair ke upgrade..Gitu la..Itu sebab ade prblm skrg ni...huhu

    ReplyDelete
  3. Cik akak hanya guna phone je dik..hihi

    ReplyDelete
  4. stress bila internet ada masalah kan :)

    ReplyDelete
  5. TM ni memang pun..kena desak2 sikit baru cepat sikit depa bertindak..sabar ye,..:)

    ReplyDelete
  6. Alamak.. Internet problem mmg tension.. Lg² kalau mcm sy ni yg xsuka nak top up kredit..

    ReplyDelete
  7. semoga segalanya cepat selesai...^_^

    ReplyDelete

My friend say: