Tuesday, December 09, 2014

Gurauan Pagi Selasa

Assalamualaikum...

Selamat pagi. Kali ini entri auto publish ye sebab tuan blog away from computer. Ada urusan penting di hospital. 

Apa pun, mari kita senyum pepagi yang ceria ini dengan gambar kat bawah ini. Oh ye, peringatan ya..ini bukan mempersendakan agama atau bangsa, sekadar gambar parody kepada legenda peninju dunia, Muhammad Ali.
 Gambar ini dikongsi oleh ahli Super Junior, Siwon.

Okay...till we meet again

11 comments:

  1. Selamat pagi ainim...semoga dipermudahkan segala urusan...^_^

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala :)

    ReplyDelete
  3. Tak nampak jelas..bila klik keluar ig siwon pulak..huhu..

    ReplyDelete
  4. tapi macam ramai yg sensitif gila dengan gambar ni kan...kadang-kadang tu tak tau nak react macam mana -_-

    ReplyDelete

My friend say: