Thursday, November 27, 2014

Soondubu Jigae Hanya RM3?

Assalamualaikum...

Betul ke tidak yang aku baca ni? Betul ke tidak? Haaa..betullah tu. RM3 je ala carte. Ulang suara, ALA CARTE ye. Bukan set ya. Jangan salah faham pulak. Hahahaha..kang korang order sekali kena bayar normal price, ada yang ngamuk kang.

Haa..sesiapa yang suka makan soondubu jigae macam aku dan Sally, bolehlah ke Dubu Dubu Urban Korean sebab ada promosi sempena ulang tahun ke- 3 Dubu Dubu. WOW...korang, RM3 tu berbaloi sangat. Murah giler tu. Siapa tak nak kan?

Aku dah plan dengan Syaf esok tengah hari nak serbu Dubu Dubu...harapnya dapatlah meja makan. Takut kena serbu dengan orang ramai, kang tak dapat makan lagi. Kempunan..

Okay...till we meet again

9 comments:

  1. Wah, murah! Nak serbu kedai sekarang!

    ReplyDelete
  2. untung la masa lunch lama...esok kita makan kepsi je sbb ada voucher free.. :P

    ReplyDelete
  3. Wah...Nampak sedap...Udang tu..Perghhhh.... Enjoy your meal...Dah dpt mkn nnt jgn lupe update ye..huhu

    ReplyDelete
  4. Murah sangat jika hendak dibandingkan dengan saiz yang udang yang besar bangat.

    ReplyDelete

My friend say: