Thursday, November 06, 2014

Sally Di Busan!!!

Assalamualaikum...
sumber: WIKI

Tadi terima message daripada blogger Sally Samsaiman yang beliau dah pun sampai di Busan, Korea Selatan. Alhamdulillah...adik kita tu dah ke Korea jenjalan menjejaki 'rumah' husband dia, CNBLUE Yonghwa. 

Lega dengar Sally dah sampai. Jealous tu adalah juga sikit-sikit sebab aku tak sampai-sampai lagi kat sana. HIhihi..tapi takpe, ada rezeki nanti adalah ya. Manalah tahu, tahun depan ke, dua tahun lagi ke...rezeki setiap manusia, siapa yang tahukan.

Buat Sally (walaupun tahu dia tak buka blog), enjoy your holiday dear. Lama tu kat sana. Jangan lupa jalan balik rumah dah la ya. Siap kau, akak kejar dengan batang penyapu. Hahaha...

Serba sedikit mengenai Busan (부산) boleh baca kat SINI

Okay...till we meet again

19 comments:

  1. kiter jeles jugak... uwaaaaaaaa :(

    ReplyDelete
  2. Untung lah dik sally eh...akak nak juga ikot.hihi

    ReplyDelete
  3. Seronoknya ler sally dpt jumpa kekasih hatinya kan

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, selamat sampai.. semoga dia enjoy kat sana..

    ReplyDelete
  5. Wah.. Bestnya... Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...jangan xjumpa jln pulang, sudah...hihi

    ReplyDelete
  7. Hehehe...nnt adik balik lepas 11 hariii..weee

    ReplyDelete
  8. best kan... syoknya sally... (^_^)

    ReplyDelete
  9. yalah..bestnya...pegi Korea lagi tu....wahhhhh kirim salam Lee Min Ho...uwaaa T_T

    ReplyDelete
  10. Bestnya dapat bercuti ke Korea. Jeles pulak ai. Hihi.

    ReplyDelete
  11. Wah..dah ke korea ye dia..bertuah punya sally..eekekkek

    ReplyDelete
  12. best ah kak sally dah smpai korea <3

    ReplyDelete
  13. Bestnya bercuti.. :)
    Take care buat sally..

    ReplyDelete
  14. Untungnya dik Sally dapat.menjejaki kaki ke korea...InsyAllah satu hari nanti Ainim pula....

    ReplyDelete
  15. Bestnya dapat ke korea.
    Teringin jugak nak ke sana.
    Take care buat sally.

    ReplyDelete
  16. syioknya sally kan, hehehe.. tak pe, jom kita kumpul $$, nnti leh pergi busan.. :D

    ReplyDelete

My friend say: