Tuesday, November 11, 2014

GOOD MORNING!

Assalamualaikum...
Image: Google

Selamat pagi semua. Kembali bersiaran selepas 3 hari berehat. Tuan tanah kedaung ni banyak sangat urusannya. Kalah PM tau busy kita ni. Ada yang rindu ke? hahaha...haruslah takde kan. Okay...xpe xpe.

Ada beberapa cerita nak share dengan korang tapi bukan dala entri ni ya. Kita jumpa kat next entry. Sekarang, buat kerja dulu ek.

Okay...till we meet again.

10 comments:

  1. selamat pagi dan selamat bekerja ainim...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tengah hari mama... selamat bekerja juga

      Delete
  2. Assalamualaikum kak ainim ^_^

    saya ada tebaca kat blog akak pasal epsa...nak tanya skit,kat tempat saya ada 6 staf guna satu email rasmi kerajaan...semua guna akaun tu..nk tanya kalao daftar epsa pakai email ni nanti epsa akan hantar banyak email ke akaun ni tak? sbb kalau epsa banyak hantar email ke akaun ni nanti jd semak la plak...nanti kena marah dgn kawan2 sbb bikin semak...huhu...mintak tunjuk ajar..teerima kasih ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Nanti akak jawab dalam entri baru ya

      Delete
  3. Dah petang pun..;-)
    Selamat petang.

    ReplyDelete

My friend say: