Saturday, October 18, 2014

Vendeur Festival 3.0

Assalamualaikum...

Selamat petang. Kita excited ni tau. Excited sebab event shopping kegemaran kita akan diadakan kembali pada hujung tahun nanti. WAH!!!!

Apa tu? Apa tu? Apa lagi... Vendeur Festival la. Haa..kali ini dah masuk siri yang ketiga tau. Tapi yang menarik sebab venue event masih kat tempat yang sama dengan Vendeur Festival 2.0 haritu. Apa lagi, kat Menara MATRADE, Kuala Lumpur laaaa..hehehe. Dengar ceritanya bakal mengumpulkan seramai 400 vendor. Wow...kalau begitulah, memang havoc meletup kebabom la nampaknya nanti ya.

Nama event kali ini Vendeur Festival 3.0 Boxing Day. Bakal diadakan pada 27 & 28 Disember 2014. Bermula pukul 10am - 10pm. Sempat lagilah kalau nak kumpul duit untuk shopping. Taktaulah berapa banyak pulak diskaun yang para vendor nak bagi. Kalau bagi harga runtuh kan bagus. Tak keharuan para shopaholic nanti.

Aku? Haruslah excited. So far belum pernah missed lagi event ni. Harapnya siri ketiga nanti tetap dapat pergi. So..ini je info boleh share buat masa sekarang. Nanti kalau ada info kita share lagi ya.

Okay...till we meet again

p/s: Kita share sebab suka..hehehe

9 comments:

  1. Salam hujung minggu Ainim...Belum pernah attend lagi event ni...nway selamat bershopping ya..

    ReplyDelete
  2. Wah... Terasa keterujaan tu ainim.

    ReplyDelete
  3. jauhnyeee lahai hihi.. poket pun kering T.T

    ReplyDelete

My friend say: