Thursday, October 09, 2014

Teaser Hadiah Giveaway

Assalamualaikum...

Siapa yang dah join Giveaway anjuran blogger Mia Liana? Angkat tangan. Haa..kita adalah salah seorang daripada sponsor hadiah. By the way, sesiapa yang dah follow blog kita, terima kasih bebanyak ya. Okay...sebenarnya aku nak share gambar hadiah tapi asyik terlupa je amik gambar. Haa...gitulah kau Ainim. Memanjang terlupa.

So, apa yang boleh aku katakan, aku sponsor hadiah daripada dua jenama tudung yang glamour ni. Haa..beli sendiri tau ni. Saja je aku berniat nak share dengan korang. Ye la, selalu je update pasal ShawlbyVSnow tu, tapi korang mesti wondering camane la bestnya tudung tu ye tak? So, ada sehelai shawl daripada VSnow dan TudungPeople yang akan diberikan kepada pemenang.

Siapakah yang bakal terima hadiah tu nanti? Haa..tunggu keputusannya esok ya.

Okay...till we meet again

18 comments:

  1. Menarik tertarik hadiah yg cik ainim kita sponsor nih :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya sapala yg brtuah tu ya

    ReplyDelete
  3. bestnyaa hadiah ni...nak menang shawl ni..hehehe

    Jemput join segmen ini cik ainim :)
    http://www.ibuhana.com/2014/10/nak-url-please-bersama-ibuhanacom.html

    ReplyDelete
  4. Best nya hadiah ! Im a vsangel ..sukaaa sangat shawl dri vsnow

    ReplyDelete
  5. siapala yang beruntung tu esok yer...^_^

    ReplyDelete
  6. wahhhh..bestnya hadiah!!! model tu pun cantik..hehehe

    ReplyDelete
  7. cantiknya..untung lah siapa yang dapat..hihi

    ReplyDelete
  8. Ye ke?harap2 saya la pemilik tudung itu..heheh

    ReplyDelete
  9. Keputusan dah keluar...
    yang penting bukan saya pemenangnya...hehehe

    ReplyDelete
  10. mcm saya je yg menang..hehe..tak sabar nk tgk shawl yg cntik tu..tq sponsor..tq all

    ReplyDelete
  11. Xsempat nak join pun.. Biasalah, buka blog guna hp je. Pyh sikit.. Hehe. Btw, nampak cntik shawl tu.. Untung siapa yg menang.. :)

    ReplyDelete

My friend say: