Thursday, October 23, 2014

Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Assalamualaikum...

Cik Sally Samsaiman kita buat segmen. Kalau dah sahabat baik buat segmen, wajibul ghunnah kena join. Gitu.
Makanya, korang ikut je syarat yang telah ditetapkan. Once dah siap, jom post balik komen kat blog sally. Hehehe...nak join? Klink banner ya.

Okay...till we meet again

14 comments:

  1. Replies
    1. amboi uncle! sampai sini bocorkan rahsia!!

      Delete
  2. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum .. Snggah dri segmen yg sma. Jemput singgah ke blog sya jika brkelapangan. :)

    http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. All d best...
    Fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama . jemput datang blog parihh :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum & Greetings.
    Best of luck to you :) I'm Pka from the same segment~
    Hope you've time to visit mine too : http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  9. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

My friend say: