Wednesday, October 08, 2014

Rindu Dengan HTC

Assalamualaikum...

Nak mengadu ni. Rindunya kat handphone lama kita yang dah rosak awal tahun ni. Rindu sesangat. Banyak sangat kenangan dengan handphone tu tau. Itulah smartphone pertama kita tau. Tu la handphone pertama kita dapat sign up Instagram, dapat Quran Android. Banyak sangat jasa handphone tu kat kita. 

Nangis rindu kat handphone tu. Isk isk isk. Paling suka dengan kamera handphone tu. Walaupun setakat 8MP je tapi dia punya cantik, kalah Note 2 tau. Sampaikan kengkawan pun kalau nak amik gambar mesti request nak guna handphone kita. Tapi apakan daya, jodoh dengan handphone tu tak lamalah pulak. Dia pergi dahulu. Ajal dah sampai la katakan.

Walaupun handphone sekarang ni canggih, malah lagi canggih tapi tetap rasa rindu kat handphone lama. Ni contoh momen yang aku amik guna kamera handphone lama.


Okay...till we meet again

8 comments:

  1. Ala..Kesian dgn Hp lama..Replace yg baru amik model sama la..huhu

    ReplyDelete
  2. cantik nya..HTC ye..akak sekrang enpoon tak berapa best..rasa nak cari baru..nanti nak intai2 HTC la..

    ReplyDelete
  3. Singgah petang Ainim...memang cantik gambar yang Ainim ambil guna kamera hp HTC...

    ReplyDelete
  4. Kenangan yg pertama... Sy pun still simpan..

    ReplyDelete

My friend say: