Thursday, August 21, 2014

Ranking Alexa Merudum

Assalamualaikum...

Tengok tajuk tu je dah boleh agak apa aku nak cakap ya. Ni berkaitan dengan ranking Alexa blog ini. Setelah tak berapa aktif sejak kebelakangan ini, rankin blog ni ikut sama jatuh merudum. Jatuh terduduk pulak tu. Sakit kita. Adeh

Kalau sebelum ini ranking dah cantik naiknya tapi sekarang ni begitulah ya. 999 tu dah macam nombor panggilan kecemasan pulak. Hahaha...tintong tengok ranking tapi apakan daya. Ranking sebelum ini ada kat SINI.

Tapi takpe, inilah kehidupan seorang blogger. Turun naik dunia blogkan. Tak aktif ranking turun la. Gitu. Tapi tak bermakna putus asa, ya tak? Aku akan cuba balik untuk naikkan rangkin yang jatuh ni. Masih banyak lagi usaha yang perlu dilakukan. Oh ya, dalam kepala ni macam ada rasa nak buat segmen je lagi. Macam best je buat segmen. Baik..sekarang nak selidik kelemahan diri.

Okay...till we meet again

4 comments:

  1. Maghi la kita menapak kembali...hehehe

    ReplyDelete
  2. Kena call 999 tu... Sbb dh menjunam.. Haha

    ReplyDelete
  3. kalau saya jangan kata laaa.. tak yah check ranking pun dah tahu jatuh.. haha
    kak, buat je segmen.. mana tahu dapat naikkan balik blog. kita pun ada juga bersegmen. bersegmen tuk terjah blog kengkawan sambil nak naikkan sikit blog..hehe

    ReplyDelete

My friend say: