Monday, July 21, 2014

Menunggu Pesanan Daripada Lazada

Assalamualaikum...
image: Google
Selamat pagi semua. Kita mengantuk lagi ni. Yawning. Huargghh.. Awal lagi ni. Orang pun takde dan masih bergelap. Kekdahnya malas nak buka lampu pejabat ni. Hahaha..

Hari ni aku menunggu panggilan daripada Lazada. Oh ya, kali ini bukan barang aku, sebaliknya pesanan daripada akak-akak unit ni yang beli barang daripada Lazada tapi guna akaun aku. Kebetulan Lazada buat gila-gila punya sale, haruslah akak-akak tu excited nak membeli.

Apa barang tu ya? Dah dapat nanti aku share picture dengan korang. Rasanya dapat hari ni kot. Baik..nak lelap barang 7 minit sebelum waktu keje bermula. Set alarm..dah jom tido balik.

Okay...till we meet again

4 comments:

  1. Lya pun baru sampai kat opis

    ReplyDelete
  2. salam. sy sampai lewat hari ni hahhaha lambat bangun..malam tadi pegi shopping sampai tengah malam kut tapi satu apapun x beli hahahha :D
    baiklah..sy tunggu update seterusnya nak tengok barang apa hhihi

    p.s menabung promoted content :)

    ReplyDelete
  3. Tak pernh cuba shopping di Lazada lagi...

    ReplyDelete

My friend say: