Wednesday, January 29, 2014

[Updated] Senarai Nama Peserta 1st Mini Giveaway By Ainim Rashihah

Assalamualaikum...
[Updated]

Terlebih dahulu aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kalian yang sudi join dan juga support giveaway pertama ini. Walaupun baru dua hari berlangsung, sudah lebih 50 penyertaan diterima. Alhamdulillah, terharu sangat. 

Senarai hadiah ada aku sertakan di SINI. Memandangkan sambutan menggalakkan buat aku yang pertama kali buat segmen ni, In Shaa Allah, hadiah akan ditambah sedikit ya. 

Berikut adalah senarai nama peserta yang menyertai giveaway ini. Diharap, disamping kita bersegmen dapat juga berkenalan dan eratkan lagi hubungan sesama blogger.

10. Ida Yuni
11. Nao Mei
15. fuzamusa
18. Pha Is
19. Mia Liana
21. deno
24. Mas Zull
27. N.A.T
36. DIANA
38. are'na
43. ejulz
52. Ina Amani
54. N-fiq :D
55. Lylla Azhar
56. Syuhada Salleh
57. amrinanaziha
58. Lieya Von Jay
59. Izzati Shaidi
60. Nor Liana Kamaruzzaman
61. Iyqa Gani
62. Ain amalina
63. YaNg AyEsHa
64. Sya Nadia
65. Ana Diera
66. fara lulu ^^
67. Suhaila Zahari
68. Dzureen Darwis
69. nana kimie
70. Izah Afiqah
71. Diyana Wan
72. LyaNa DyaNa
73. Mime MF
74. MissEA
75. Yumida Huda
76. Sarah Kwon
77. Amalina Hasbullah
78. BeeHaa HaaHaa
79. Nur Aaisy
80. Amy J
81. Miss November
82. Trish Natasha
83. farah adila
84. Norhasniza Khalid
85. Wafa Cw
86. • d afa •
87. LyaNa DyaNa
88. tarmizi
89. miss fifi
90. Jue Azrin
91. ♥ iLyA_izZaTy ♥
92. Adriana Ana
93. acik idah
94. msredcheesecake
95. Jie Susanos
96. Nurul Faiz
97. emelda rosman
98. Maru Maru :3
99. Akeyla Azmi
100. Niesa
101. tenku butang
102. Aimifiqa
103. Shafyqah Azry
104. siti azura salamat
105. Miss Anonymous
106. Hariz Razak
107. Fatin Diana
108. Syaza Raihanah
109. Dahlia Daffodil
110. MUHD FAAIZ

Senarai peserta akan dikemas kini dari semasa ke semasa. Terima kasih kerana menyertai Giveaway ni.
Oh ya, sebelum itu nak bagi tau, ada penambahan hadiah untuk giveaway ini. Nantikan ya

Okay...till meet again

46 comments:

  1. Replies
    1. In Shaa Allah, mana tahu ada rezeki ya tak Shafiq?

      Delete
  2. cik akak no 11 dear....moga ada rezeki cik akak nya..hihi

    ReplyDelete
  3. wow ramainya..tahniah ainim.kita kat no 4..harap2 la ada lucky :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Terima kasih sbb sudi join ya Sally

      Delete
  5. all the best semua..Ida punya no. 10 =)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. In Shaa Allah Yana...all the best ya

      Delete
  7. In Shaa Allah, saya join nanti.

    ReplyDelete
  8. Still open lagi ke?...dah lebih 50 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dear...asalkan jangan lepas 30 jan ya

      Delete
  9. peserta no 19.... melaporkan diri...

    ReplyDelete
  10. nama saya xda lg..
    belum update lg ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyqa, saya dah update senarai nama peserta ya

      Delete
  11. mama yang bawah..??? aduhai .. hihi, takpe janji mama join..

    ReplyDelete
  12. naakkkkk...tolong la bagi jugakkkk...kekeke :P

    ReplyDelete
  13. 61 here! :)

    erm ainim.. nk gtau nie.. number 61 ada 2 nama... cer tgk balik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Iyqa..dah betul balik dah senarai nama

      Delete
  14. akak no.11...
    bersiap sedia menerima arahan selanjutnya..hahaha...
    salam sayang dear :)

    ReplyDelete
  15. 42 :) Mintak mintak bertuah. Ameen :)

    ReplyDelete
  16. eh list link sy xde pon? sy dh join aritu.

    http://awansamudera.blogspot.com/2014/01/1st-mini-giveaway-by-ainim-rashihah.html

    ReplyDelete

My friend say: