Friday, January 03, 2014

Selamat Pagi

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Sihat ke? Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas dibumi Allah. Korang dah breakfast ke? Aku belum lagi. Biasalah kalau cuti breakfast memang lambat sikit. Pagi ni ada urusan penting nak kena selesaikan. Semalam aku ada cakap kat entri ni yang aku nak hantar kereta aku pergi service. 

So, sekarang ni nak bersiap-siap dulu. Kalau cepat sampai cepat la setel urusan kan? Korang ada yang bercuti juga ke hari ni? Oh ya..Selamat bekerja ya. Buat yang masih student tu, kalau hari ni ada exam, selamat menjawab exam ya.

Okay...till meet again

5 comments:

  1. selamat pagi.. eh dah tengahahri hehe.. tq komen di blog Alycia ;)

    ReplyDelete
  2. selamat tengahari.. eh.. petang.. heee

    ReplyDelete
  3. Selamat Petang Ainim... !
    k idah cuti setengah hari hari nie... urus anak skolah laa... :D

    ReplyDelete
  4. Ini dah petang.. So, selamat petang... :)

    ReplyDelete

My friend say: