Thursday, December 19, 2013

Perubahan Pada Blog

Assalamualaikum...

Masih ingat lagi entri aku Isnin lepas mengenai Pembaharuan Pada Blog? Haa..aku ada mention yang pembaharuan pada blog ni sebagai azam tahun baru aku dalam dunia blog ni. Alhamdulillah, 17 Disember semalaman aku ambil masa untuk edit blog ni. Berpeluh dan pening kepala aku nak edit blog. 


Aku ni kan memang fail bab-bab edit blog ni dengan coding pun sepatah haram tak faham. (Gelakkan diri sendiri). Nasiblah kembar aku jenis yang faham. Dia dok tengok muka aku kejap berkerut kejap senyum, kejap muka takde feeling. Dia nak tegur pun malas kot. Hahahaha

SO, after few hours, inilah hasilnya. Walaupun takde la hebat mana hasilnya, tapi target aku untuk minimise seboleh mungkin column dan widget dalam blog ni tercapai. Bukan apa, nak bagi korang para readers dan followers blog yang amat ku sayangi senang nak loading blog ni. Kesian korang kan kalau time internet tak okay, mesti menyampah je nak buka blog ni sebab lambat loading. Ya ampun..

Baiklah, kalau korang ada nak tegur ke atau ada komen, sudi-sudikanlah untuk bagitahu aku ya. Thanks so much to my friends, (you know who you are) for the courage and support. :) Harap lepas ni takdelah lama korang nak buka blog ni ya.

Okay...till meet again



10 comments:

  1. simple but nice...samela kita..bab coding2 ni, try but error sokmo...
    apa2pon biar ringkas tapi menarik...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Mama..saya suka template yg baru ni.ringan dan simple je

      Delete
  2. pandai ainim susun folder2 tu kat atas..kita tak reti la buat semua tu

    ReplyDelete
  3. nampak clean dan kemas...akak pun tak reti jugak nak buat...page kat atas tu akak punya blog nampak error....bagi ler teknik sikit....

    ReplyDelete
  4. Simple tapi kalau kat header tue ada letak gambar mesti lagi terbaik.. yang lain just nice.. =D

    ReplyDelete
  5. Perubahan positif buat blog.. nampak lebih simple, kemas dan ringan bak kapas compared to sebelumnya weee :)

    Jom Terjah : SEO For Beginners

    ReplyDelete
  6. nida lg la xpenah nk edit blog sjak blogger btukar coding dlu...
    mmg xfaham ape pon... so skrg decide nk bia je blog cmtu... hahaa... nk edit pon mmg xde mase skrg :)

    ReplyDelete

My friend say: