Friday, December 20, 2013

Laparnya

Assalamualaikum...

Hari ni memang kurang entri kot. Sebabnya aku tengah busy tahap gaban. Dengan training yang banyak nak kena key-in dalam sistem. Tak mengeluh pun sebab itu tanggungjawab tapi bila dah banyak sangat pun pening juga. Hahahah

Sekarang ni waktu rehat. Nasib rehat panjang. Daaannnn kat menara ni ada Factory Outlet Carnival. So, banyaklah gerai jualan yang dibuka. Makanya dengan itu, aku pun nak menurunkan diri ke sana. Bukan untuk shopping ya tapi untuk jenjalan cari makan. Sebab sekarang ni aku sangat LAPAR. Hahahaha

So, kang aku sambung blog walking lagi ya. Okay
 Image credit: Google

Okay...till meet again

5 comments:

  1. makan...jangan tak makan...takut2 kena gastrik nanti...

    ReplyDelete
  2. beli bebanyak nnti bole mkn2 smbi bw :)

    ReplyDelete
  3. samala kita pun dri pagi tdi bertimbun keja..baru siap lega

    ReplyDelete
  4. ala, tetib cik su pon lapar jugak ni..

    ReplyDelete

My friend say: