Wednesday, December 04, 2013

First GA Arra Ahmad

Assalamualaikum...

Tengok Kak Kenit join giveaway ni, hati ni pun tergerak juga nak join. Gedikkan? Hehehe. Korang nak join? Jempulah sekali ya. Syarat pun senang je.

Manalah tahu, ada rezeki aku nak menang kain ni pulak. Hihihi

Selamat bersegmen,

Okay...till meet again

7 comments:

  1. macam best...dapat kain ke tu..? best of luck!

    ReplyDelete
  2. SALAM. ika dtg blogwalking.
    gud luck dear
    BIRTHDAY giveaway ika tengah berlangsung. Jika berminat untuk memenangi barangan kecantikkan dari
    THE BODY SHOP, elianto, etude, crabtree evelyn, himalaya, bobbi brown + etc... jom join. macam mana nak join? just komen je entry tu :)
    http://notamanjaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. alam..ayu dtg dari giveaway yg sama.. good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/12/first-ga-arra-ahmad.html

    ReplyDelete

My friend say: