Thursday, December 12, 2013

Berjumpa Teman Blogger

Assalamualaikum...

Semalam selepas sesi briefing dipejabat, terus bergegas pulang untuk berjumpa dengan rakan blogger Sally dan Kak Mia Liana. Tujuan sebenar nak hantar kuih cincin yang Sally kirim semasa kunjungan aku ke Sabah.

Kami berjumpa di Quality Hotel dimana Kak Mia menginap semalam disitu. Sebelum tu aku dan Sally tapau siap2 McDonald untuk makan dihotel.

Kami sampai hotel dalam pukul 8pm selepas mengharung jam yabg teruk. Apa lagi masuk je bilik Kak Mia terus siap2 makanan atas meja. Hihihi..dah macam sidang meja bulat.

Seronok dapat jumpa Kak Mia dan Sally. Macam2 yang kami bualkan. Blogging dan hal2 wanita. Eceh..hehehe

7 comments:

  1. rajin betol.. asyik nmpak korg bertiga je. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah beznye!
    nampak kak mia n sally kat situ

    ReplyDelete
  3. seonoknya akak... belum pernah sampai sana...

    ReplyDelete
  4. sweet moment sangat masa tu...

    ReplyDelete

My friend say: