Monday, November 18, 2013

You Are Loved (Don't Give Up)

Assalamualaikum...

Korang biasa dengar lagu nyanyian Josh Groban? Aku ni suka sangat dengar lagu nyanyian beliau. Nak kata peminat beliau tak juga la cumanya lagu-lagu nyanyian Josh Groban ni selalu banyak memberi semangat dan paling aku suka sebab lagu dia kebanyakannya best dan senang nak faham maksud. 

Hari ni aku nak share lirik lagu You Are Loved (Don't Give Up). Lagu ni dah lama tau tapi aku tetibe teringat kat lagu ni. Actually aku agak stress lately. Aku kan suka baca dan dengar benda-benda yang boleh bagi semangat selain banyakkan berdoa pada Allah. 

Kalau korang pun dalam situasi sama macam aku, jom layan kejap lagu ni. Ala tak dapat nak share video sebab kat ofis skang. Kalau korang tak biasa dengan lagu ni bolehlah search kat Youtube ya.

Don't give up
It's just the weight of the world
When your heart's heavy
I, I will lift it for you

Don't give up
Because you want to be heard
If silence keeps you
I, I will break it for you

Everybody wants to be understood
Well, I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up because you are loved

Don't give up
It's just the hurt that you hide
When you're lost inside
I, I'll be there to find you

Don't give up
Because you want to burn bright
If darkness blinds you
I, I will shine to guide you

Everybody wants to be understood
Well, I can hear you
Everybody wants to be loved
Don't give up because you are loved
(You are loved)
You are loved
(You are loved)

Don't give up
(Don't give up)
It's just the weight of the world
(You are loved)

Don't give up
(Don't give up)
Everyone needs to be loved
(Don't give up)

You are loved
(You are loved)
(Don't give up)

Songwriters
Kaye, Molly / Salter, Thomas
Published by
Lyrics © Kobalt Music Publishing Ltd., Sony/ATV Music Publishing LLC

Okay...till meet again

5 comments:

  1. belum pernah lagi dengar la lagu nie
    kesian kan
    Jemput Join Mini GA akak ea...
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  2. josh gorban,
    suara dia lain dr yg lain,
    shark minat btuil ngan suara dia,
    bleh layan lentok :)

    ReplyDelete
  3. ala, tak pernah dengar.. ketinggalna sikit.. hihi

    ReplyDelete
  4. nanti nak try google lagu ni.. heeexpernah dengo lagi sebeno nya

    ReplyDelete
  5. klo stress sure sume benda rs mcm nak marah je..hikhik
    sesekala layan lagu pun blh release tension
    isi tabung nuffnang sini-darlie

    ReplyDelete

My friend say: