Friday, November 08, 2013

Pagi Yang Sibuk

Assalamualaikum...

Salam Jumaat semua. Selawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad SAW. Dah breakfast? Alhamdulillah..

Pepagi ni agak busy sebab pukul 9am akan ada townhall session dengan CEO. Woi..ngantuk la aku pepagi buta dengar taklimat. Hahahah. Okay..gurau je. Apa yang CEO nak cakap pagi2 ni? Topik dah tau tapi saja je nak buat-buat tak tahu dan tak faham. Erti kata sebenar, memang tak nak faham. Kenapa aku tak nak faham? Itu biarlah menjadi rahsia. Kekeke

So, kalau aku lambat singgah blog kalian, mohon maaf beribu ampun ya. Agak-agak sempat tengah hari waktu rehat kalau tak keluar, aku akan blog walking blog korang setakat yang termampu ya.

Okay...till meet again

p/s: Harap article SEDA tu lulus dan boleh publish. 

9 comments:

  1. Salam jumaat Ainim...Busy ye hari nie...dengar taklimat memang mengantuk...hari nie pun akak dah rasa ngantuk dah nie

    ReplyDelete
  2. dear!semangat sikit..sok dah hari minggu kan.semngt2

    ReplyDelete
  3. Salam Jumaat.. Moga dipermudahkan urusan... :-)

    ReplyDelete
  4. singgah di pagi Jumaat~ semangat sikit hari ni. esok kan cuti~ :D

    ReplyDelete
  5. fae x lagi busy so blh bw puas2 hehe

    ReplyDelete

My friend say: