Wednesday, November 06, 2013

CPUV Pertama Bulan November 2013

Assalamualaikum...

Ya ampun, dah lewat malam baru sempat buka blog. Wordless Wednesday pun semuanya autopublish je. Maaf ye semua. Tak sempat lagi nak balas jejak kengkawan semua. Hari ni memang busy sebab kena siapkan banyak keje.

Okay..tadi macam biasa aku ni terlebih rajin buka akaun Nuffnang. Konon nak check kot-kot ada earning baru ke apa ke. Sekali tengok, senyum jap. Alhamdulillah. Ada CPUV baru untuk bulan ni. Eh..CPUV pertama untuk bulan ni sebenarnya. 
Alhamdulillah. Syukur walaupun kengkawan lain dah dapat banyak daripada aku. Lately ni aku akui memang agak tak berapa sempat nak blog walking. Dah lewat malam baru sempat. Itu pun masih ada yang belum lagi dibalas jejaknya. Maaf sesangat ya.

Apa pun, terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi CPUV kat tuan blog ni ya. Oh ye..kalau ada lagi CPUV baru, sudi-sudikanlah masuk ke blog ni. Eceh..

Okay...till meet again

p/s: malam ni fokus nak menulis article SEDA

6 comments:

  1. Tahniah ainim.. Sy dh lma x dpt cpuv.. Huhu... So..mls dh nk layan nuffnang..

    ReplyDelete
  2. tahniah ainim :) banyaknya CPUV dia

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah rezeki november tu ;)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...ainim,

    tahniah yer.. byk cpuv.. boleh belanja....

    mselim3

    ReplyDelete
  5. rezeki masuk lagi...sama ler dgn akak nuffnang bagi masuk iklan sony xperia Z1....

    ReplyDelete

My friend say: