Tuesday, November 12, 2013

CPUV Misteri Pulak Dah

Assalamualaikum...

Semalam baru je rasanya aku update pasal akaun Nuffnang aku di entri ini Apa Dah Jadi Ni?

Ingat pagi ni nak hantar tiket seperti saranan kengkawan blogger sekalian. So, datang awal sikit sebab nak buka Nuffnang sebelum gi breakfast. Tapi aku perasan earning meningkat sedikit. Excited kita tau nak gi tengok CPUV mana yang dah credited gitu. 

TAPI...... Tetibe je perasan ada CPUV pelik. Dah la pelik, earning pun tersangatlah pelik. Ko mampu dapat earning RM0.01. HAHAHAHA. Senyum dalam tangis aku. Bahahaha. Paling takleh blah, aku pun tak pernah nampak iklan tu kat blog ni dan tak pernah dengar pun pasal iklan ni.

Adeh..kenapalah Nuffnang aku ni. Pelik binti hairan. Cuba tengok gambar kat bawah tu. Xaxis #0150. 

Pelik.....pelik.....

Okay...till meet again

6 comments:

  1. Akak pun dpt cpuv misteri nie jugak.. mcm pelik jer.. mcm pelik jer kan..tahu2 dh credit.. =D

    ReplyDelete
  2. Kak Idah pun ada cpuv Xaxis nie jugak... mungkin dia default kot.. :D semua orang dapat..

    ReplyDelete
  3. hihi...akak dapat tiga lagi yang misteri tu....segan betol dia nak masuk blog akak :)

    ReplyDelete
  4. tahniah
    ciksu tgh on going ada dua je skrg

    ReplyDelete

My friend say: