Thursday, October 03, 2013

Teringin Nak Makan Megi

Assalamualaikum...

Selamat malam semua. Dah makan malam? Kalau lewat begini masih belum dinner, hmm, makanlah yang ringan-ringan agar perut tu tak masuk angin ya. Petang tadi sembang dengan Wana, discuss esok time rehat nak buat apa. Lately sejak kerja makin bertambah banyak ni, mood nak keluar jenjalan time rehat hari Jumaat memang kelaut. Maybe sebab letih sangat kot. 

Masa sembang dengan Wana tadi, tetibe je keluar perkataan megi. OKay...sebenarnya memang teringin sangat nak makan megi dalam cawan tu. Lama tau tak makan megi cawan sejak Cik Kembar nasihatkan aku supaya jangan makan megi dalam cawan sebab tak elok untuk kesihatan. Tapi kan, aku memang teringin sangat sebenarnya ni. So, aku dah ajak Wana join aku makan megi esok time lunch. Ha..harap plan menjadi la ya. Kalau tidak...sob sob sob..sedih akak dik.

Image: Google
Okay...till meet again

8 comments:

  1. sekali sekala takpe sis...
    try maggi cup mamee cheff...sedap !

    ReplyDelete
  2. jrg2 makan ok ja.. kalo selalu tu yg bahaya.. apa kata makana ramyun plak hehe

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...^_^
    mmng xbgus tuk ksihatan,...tp kalau da tringin tu kan...kalu sy,sy akn mkn je...hehehe

    ctamanaqim.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. kalau teringin, sekali sekala makan takpe :)

    ReplyDelete
  5. megimmg jadi idaman tmbah2 kalau dok ostel..huhu..klau dh teringin tu kena makan jugak2

    ReplyDelete
  6. aiyark! maggi aaa...sally baru mkn :P

    ReplyDelete
  7. nad pun jarang sgt2 makan meggi. kalau xde makanan baru makan huhu

    ReplyDelete
  8. dappp.. hehe..
    tapi xleh mkan selalu tau kak..
    sy suka tomyam je..

    ReplyDelete

My friend say: