Monday, October 14, 2013

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum...

Kembali bersiaran untuk kesekian kalinya setelah dua hari tak nampak bayang diri. Ewah...hahaha. Macamlah ada orang nak kisah, ya dak. Okay..weekend yang lepas memang langsung tak dapat online disebabkan sibuk melayan anak buah tersayang, A'isyah. Opahnya rindu kat cucu, jadi Cu Anim pun mestilah tak sampai hati tengok Opah rindu cucu diakan. Jadinya, aku pergi ambil A'isyah dirumah dia tenghari Sabtu dan sempatlah Opah spend weekend dengan cucu kesayangannya. Jujurnya, aku seronok tengok mak happy bila cucu ada dekat dengan dia dan A'isyah sendiri pun seronok sangat dapat jumpa Opahnya. Tidur pun peluk Opah.

Malam semalam hantar A'isyah pulang kerumahnya dan Mak pun ikut sekalilah. So, begitulah weekend aku. Hari ni Insha Allah aku akan kembali aktif seperti biasa memandangkan raya ni pun tak pergi mana-mana. Hanya duduk dirumah saja. Okay...selamat bekerja kepada rakan-rakan yang masih lagi bekerja dan selamat bercuti kepada rakan-rakan yang dah mula bercuti. Kalau balik kampung tu, berhati-hati ya. Jalan banyak kenderaan, sila awasi jarak anda.

Okay...till meet again

7 comments:

  1. Singgah pagi :)
    Ros pun tak updated jugak blog 2 hari lepas. hihi.. cuti hujung minggu kononnya..

    ReplyDelete
  2. singgah pagi..
    ceria2 selalu... dan salam aidiladha..

    ReplyDelete
  3. selamat menyambut aidiladha adikku sayang...

    ReplyDelete

My friend say: