Wednesday, October 09, 2013

'Giveaway from Korea by Misya'

Assalamualaikum...

Ni lagi satu Giveaway yang aku memang teringin nak join. Dah kaki Korea katanya, memang la jadi minat nak join gitu. 

First thing yang buat aku suka sangat pasal Korea ni ialah kerana 'SUPER JUNIOR'. Hahaha. Aku memang minat sangat dengan Super Junior ni dari 2009 hinggalah sekarang.
Tak sabar nak tunggu Super Junior datang ke Malaysia 23 November 2013 ni.

Selain Super Junior, aku suka dengan Korean foods.

Itu antara kegilaan aku kepada Korea dannnnnnnnnn
So, nak tag +Sally Samsaiman untuk segmen ni.

Kalau nak join, klik je banner kat atas tu ya

Okay...till meet again

17 comments:

  1. moga berjaya dan slmat bersegmen...

    ReplyDelete
  2. wahhh menariknya pic tu smuaaa... cntik! heee.. teringin ke sana je..ekekke..

    btw.. smga bjya =)

    ReplyDelete
  3. korea ye dik...

    semoga berjaya sayang :)

    ReplyDelete
  4. no wonder ramai yg suka Korean terutama remaja.., anak pcl pon x terkecuali...suka menonton siri Runningman. ..semoga aimin berjaya menang hadiah dari KOrea.

    ReplyDelete
  5. siap tag tu..hahaha...insyaAllah ada masa sally join esok ek...

    nway, best of luck utk anim :)

    ReplyDelete
  6. Thanks for joining dear.. Nice entry!:) Jom jenjalan ke blog peserta lain... http://www.aimisyahirah.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-korea-by.html

    ReplyDelete
  7. Assalam babe.. datang dari contest yang sama hehe.. done FOLLOW u b.. mehla singgah jap

    http://www.dhiyaafraabella.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini,
    Dari segmen yang sama,
    Giveaway From Korea By Misya
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

    ReplyDelete
  9. Blogwalking here ~
    From the same segment, done follow u..mind to follow Atish back okay :3

    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Singgah sini untuk support awak dari segmen yang sama.Goodluck ^^

    Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg awesome ! :)

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-korea-by-misya.html

    ReplyDelete
  11. Dear Ainim ,
    We share the same interest! , Korea mania .. hehehe. Love to death CNBlue & SHInee..
    hope we can be friend .. http://kimchiwith-love.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Salam.. Pemenang telah diumumkan!!! Jom tengok siapa yang terpilih...:) Tahniah!!! Anda pemenang GA ini!!! http://www.aimisyahirah.com/2013/11/senarai-pemenang-giveaway-korea-by.html

    ReplyDelete

My friend say: