Thursday, October 03, 2013

CPUV Pertama Bulan Oktober

Assalamualaikum...

Entri kali ini bercerita pasal Nuffnang lagi. Semalam aku check Nuffnang. Macam biasa, aku memang akan check Nuffnang everyweek untuk make sure ada perkembangan terbaru. Hehehe..Alhamdulillah, ada 1 lagi CPUV baru yang masuk untuk bulan Oktober ni. Bermakna, ini adalah CPUV ke-22 untuk aku bagi tahun ni untuk blog Ainim ni sahaja. Kalau campur fanblog aku tu, lebih kurang 28 CPUV yang Nuffnang bagi pada aku untuk tahun ini. 

So, total sekarang ni ada 5 CPUV yang masih 'On Going'. Aku harap Nuffnang baik hatilah nak bagi aku CPUV banyak2 seperti sebelum ni. Seriously, after raya haritu, memang kurang betul CPUV yang aku dapat. Haih..sekarang masih berusaha untuk kekal aktif supaya pengiklan suka nak letak iklan kat blog aku ni.

Baiklah, sekian, laporan pendek dari Ainim. Hehehe

Okay...till meet again.

11 comments:

  1. tahniah ainim :) Tapi akak tak jumpa CPUV, so akak klik hishop dulu k :)

    ReplyDelete
  2. Hi dear.. salam perkenalan..
    Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
    Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

    ReplyDelete
  3. tahniah ainim... :) murah rezeki

    ReplyDelete
  4. waaa...
    nk pnjam 1 ..hehe
    best2!!

    ReplyDelete
  5. saya pun baru dapat cpuv bulan oct...

    ReplyDelete
  6. best nyer... semoge murah rezeki!!!

    ReplyDelete

My friend say: