Saturday, October 12, 2013

CPUV Ke-3 Bulan Oktober 2013

Assalamualaikum...

Okay..aku akan update setiap perkembangan terbaru mengenai akaun Nuffnang aku. Yes, akan update supaya aku ingat akan perkembangan akaun Nuffnang aku. Yes, aku tahu banyak lagi pengiklan yang ada diluar sana tapi entahlah, maybe sebab aku dah bertahun dengan Nuffnang dan sudah terbiasa dengan Nuffnang, so aku memang agak setia dengan Nuffnang ni. 

Alhamdulillah, dapat lagi satu CPUV untuk bulan Oktober ini. Dalam kesibukan aku dengan tugasan hakiki dipejabat selain dirumah, aku tetap usaha untuk aktif dengan blog. Hasilnya, aku dah nampak kembali rentak blogging aku seperti sebelum raya dahulu. Terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi lagi CPUV kat aku ya. Oh ya, thanks so much to all of you yang sudi singgah blog ini dan juga klik klik CPC kat blog ini ya. Jasa kalian amat dihargai. 

CPUV terbaru yang maksudkan ialah Nestle Drumstick. Wow....tetibe teringin nak makan ais kerim. Hehehe

Okay...till meet again

17 comments:

  1. tahniah ye, mama satu cpuv pun takde bulan ni.. on going pun tinggal 2 je.. hihi

    ReplyDelete
  2. ehem..ehem...nnt jumpe belanja sally KFC...hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehem.. nnt kita jumpa ya Sally. boleh je..wedges..Ahahah

      Delete
  3. Mamma As: xpe, jgn putus asa ya. try hantar tiket kt kt nuff minta dorg bg cpuv

    ReplyDelete
  4. fuyooo..meriahnya dengan CPUV.. saya pernah singgah satu je.. :'(

    ReplyDelete
  5. tahniah akk.. :)
    kita isikan duit tabung sekali..hehe

    ReplyDelete

My friend say: