Friday, October 18, 2013

#ChurpOut2013 - A Street Fair With Cause

Assalamualaikum...

Esok akan berlangsung #ChurpOut2013 di Outdoor Park, Setia City Mall, Shah Alam. Banyak aktivit yang akan diadakan. Masuk adalah percuma. Apa yang perlu cuma register saja diri kalian disini churpout-registration. Kalau ada kelapangan hajat dihati ni nak juga pergi. Dah tanya kembar, dia pun berminat nak pergi tambahan esok ialah opening utk KyoChon Chicken Malaysia. Lagilah kembar nak pergi kan.

#ChurpOut2013
Date: 19 October 2013 (Saturday)
Time: 11am – 8pm
Venue: Outdoor Park, Setia City Mall

Kalau korang pergi nanti, kalau jumpa aku silalah tegur ya. Hehehe..kalau kenallah. Oh ya..share la entri pasal #ChurpOut2013 ni. Manalah tahu, kalau aku tak dapat pergi, at least boleh juga baca apa kisahnya disana nanti.

Okay...till meet again

8 comments:

  1. eh baru nana tau sis ada kembar:)

    xpernah p setia city mall,nampak menarik tmpt dia

    ReplyDelete
  2. saya tunggu ainim buat entry jer nanti ...

    ReplyDelete
  3. nk pergi tapi jauh... tunggu entry sterusnya je la jwabnye...hehe

    ReplyDelete
  4. nak pegi.. tapiii huhu xpe la lain kali :)

    ReplyDelete
  5. teringin gak nak pergi.. tapi jauh dari penang ni.. hehe

    ReplyDelete

My friend say: