Thursday, October 24, 2013

Bergambar sebelum dengar briefing

Assalamualaikum...

Sebenarnya sekarang ni aku berada dibilik seminar kat menara ni kerana unit aku bekerja collaborate dengan sebuah unit dari Strategic Planning Division organized Knowledge Sharing Session dengan Embassy of France. Program mula pukul 10am tadi. Speaker pun sedang present slide dia.

Sambil-sambil menunggu pegawai turun untuk dengar briefing ni, sempat lagi kitorang bergambar. Saja je luangkan sedikit masa terluang. Lagi pun kami ni memang suka bergambar pun.

Sambil-sambil dengar briefing ni, aku update blog sekejap. Bak kata Kak Mia, cuba update blog sekerap mungkin supaya blog sentiasa ada entri terkini. Haa..ni tips yang Kak Mia Liana share pada aku dan Sally masa kitorang jumpa Ahad lepas. Okaylah..nak teruskan dengar briefing ni. Kang aku blog walking blog kengkawan semua ya.

Okay...till meet again


posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. masa perlu diisi sepenuhnya..hihihi...seronokkan...

    ReplyDelete
  2. Dasar blogger kan. Tak sah klo tak amik gambar ☺

    ReplyDelete
  3. suka bergambar :)
    tak kira di mana, blog tetap perlu di updated. hihi

    ReplyDelete

My friend say: