Friday, October 25, 2013

Bajet Oh Bajet.. Pembentangan Bajet 2014. Live Streaming

Assalamualaikum...

Sekarang ini sedang berlangsung pembentangan Bajet 2014 yang dibentangkan oleh YAB Perdana Menteri Malaysia, Dato's Seri Najib Tun Abdul Razak. Aku pasti sekarang ni masing-masing sedang fokus pada pembentangan bajet ni kan. 

Suasana kat ofis aku pun macam tu juga. Disana sini kedengaran bunyi radio tanda mereka sedang fokus untuk dengar bajet 2014. Masing-masing mengharapkan bajet kali ini memberi manfaat kepada semua.

Kalau korang masih belum balik dan nak tengok live streaming Bajet 2014 ini, boleh klik link-link dibawah ini





Live Streaming : http://www.treasury.gov.my/








Korang cubalah mana-mana link yang boleh ya.

Okay...till meet again

6 comments:

  1. malas la nak stream , tggu esok mesti ada ja blog yg akan list down bajet tu kan :)

    ReplyDelete
  2. malas nak tengok..
    kat fb dah ramai reporter yang rajin buat ulasan.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
  3. ros tak tenguk lagi. nak stream,, intenet tak mengizinkan pula. tunggu esok jelah

    ReplyDelete
  4. smpt tgk online via smartphone je smlm..

    ReplyDelete

My friend say: