Wednesday, October 09, 2013

'1st Giveaway by Miss Fluffy'

Assalamualaikum...

Berminat sangat nak join segmen anjuran Miss Fluffy ni. Dah ramai pun yang join aku je yang slow sangat baru terhegeh-hegeh nak join.

Apa? Korang pun belum join lagi? Tidak mengapa...klik je banner kat atas ni kalau nak tau syarat-syarat GA dan hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan.

Okay...till meet again

9 comments:

  1. Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

    Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

    -Jika ada kesilapan pada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^
    -Ada update di entry GA. Like/follow sponsorhip hadiah kita..TQ :)

    ReplyDelete
  2. all the best.. insya-Allah nak join juga nanti. :D

    ReplyDelete
  3. Ya Allah lama betol akak tak singgah merayau blog adik akak nie...adik sihat....adik still demam batuk lagi nie....

    semoga adik berjaya tau..:)

    ReplyDelete
  4. ramai yg join..ramai jugak yg ajak join...hihihi...nnt nk join gak la

    ReplyDelete
  5. http://teenytinym.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html
    dari ga yg sama..done follow sini..hoho

    ReplyDelete
  6. good luck;)

    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete
  7. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    1st-giveaway-by-miss-fluffy

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete

My friend say: