Thursday, August 01, 2013

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum..
 Banner
Aku blog walking blog blogger +HASRUL HASSAN tadi dan terbaca entri berkenaan wang tunai RM5000 untuk blogger Malaysia. Bila dah baca habis dan dah pergi ke link asal entri tu, berminat pulak nak join. Makanya aku yakin untuk mencuba nasib join program ini.

Asalnya program ini hanya dibuka untuk 100 orang blogger sahaja, walau bagai mana pun, Bloggerwanita telah baik hati untuk membuka penyertaan kepada semua. Segmen ini telah bermula dari 1 April 2012. Sila like FB Page BloggerWanita atau Twitter atau Feedburner BloggerWanita.com dahulu ya.

Jom kita tengok antara syarat-syarat atau terma untuk program ini ya.
  • Program Wang Tunai RM5000 ini hanya dibuka untuk 100 blogger terawal yang berdaftar sahaja. TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen di bawah.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Rakan blogger juga perlu LIKE Facebook BloggerWanita.com atau Follow Twitter BloggerWanita.com atau daftar email di Feedburner BloggerWanita.com sebagai syarat untuk menerima wang tunai nanti.
  • Bayaran wang tunai akan dibayar pada setiap bulan ke akaun Maybank secara online. Bank lain masih diterima jika tidak memiliki akaun Maybank.
  • Program RM5000 adalah fasa pertama yang akan dilancarkan pada 1 April 2012 sehingga RM5000 tercapai untuk diberikan kepada blogger.
  • Rakan blogger boleh menggunakan banners yang disediakan di sini untuk tujuan promosi. Tidak dibenarkan menggunakan iframe atau apa-apa script yang boleh menipu trafik.
  • Pihak penganjur berhak untuk menukar syarat pada bila-bila masa jika perlu sahaja.
  • Tambahan:
  • Bayaran akan dibuat hanya setelah jumlah wang tunai terkumpul Rm5 atau lebih bagi memudahkan proses pembayaran.
  • Pastikan top referrel menghantar butir bayaran seperti Nama Penuh, Email, Bank dan No akaun ke Bloggerwanita@@gmail.com
Jadi, jika anda berminat, silalah join segmen ni ya. Hanya klik sahaja banner diatas. Manalah tau anda pun berpeluang dapat insentif menarik ni.

OK..till meet again

6 comments:

My friend say: