Saturday, July 13, 2013

Segmen Blogwalking Singgah Sahur

Assalamualaikum..

Walaupun waktu sahur dah lepas, tapi rasanya tak terlambat kot untuk join segmen fav blogger aku, +HASRUL HASSAN . Dah alang-alang aku tengah ada masa ni, baik join segmen kan.

As usual, kalau nak join sekali, silalah klik banner kat atas tu ya. Deadline segmen ni lagi 2 hari je iaitu 15 Julai 2013

Segmen ni simple je dan kalau nak join pun senang tau.

Ok..till meet again

20 comments:

  1. selamat bersegmen sis
    beznye klo dpt rm20 tuuuuu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum ... singgah sahur

    Salam ukhwah ohblogger Malaysia
    http://veesandy.blogspot.com/

    Selamat menjalani ibadah puasa ...

    ReplyDelete
  3. As-Salam Ainim... singgah sahur dari bro, terima kasih kerana sudi meriahkan diri sendiri dengan segmen tak semegah mana ni ehh ...

    Salam ukhwah dari bro, terharu dengan sokongan Ainim.

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sahur ohbelong Malaysia. SELAMAT BERPUASA. http://ain-darisepasangmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam ramadhan # 14..datang dari segmen"
    "Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia

    ReplyDelete
  6. singgah sini :)

    http://www.nooratikahramli.com/2013/07/segmen-blogwaking-singgah-sahur.html

    ReplyDelete
  7. salam singgah sahur episod 8 :)
    sama2 tunggu duit raya pulak pasni :p

    ReplyDelete
  8. Salam ukhwah dan salam ramadan dari segmen ohblogger HH

    ReplyDelete
  9. salam singgah sahur ohblogger malaysia - www.pakciklie.com

    ReplyDelete
  10. Salam Ramadhan


    Singgah Sahur Salam Ukhwah OhBlogger Malaysia
    Selamt berkenalan dan selamat berpuasa.

    www.syuhada1981.com

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..
    Salam kenal dari segmen yang sama Singgah Sahur Salam Ukhwah ohBlogger Malaysia _ http://www.diarymama.com

    ReplyDelete
  12. Salam, singgah sahur di sini :).

    ReplyDelete
  13. meh sama2 kita blogwalking sambil check ada tak pasang banner HH, kalau ada baguslah, mungkin anda pemenangnya.., doakan sy juga ea..t.kasih. - www.nazli.com

    ReplyDelete
  14. www.nazlee.com ..lahai asyik salah type je nih..hmmm.

    ReplyDelete
  15. Blogwalking segmen sama...Gud luck ye...:)

    ReplyDelete

My friend say: