Saturday, July 06, 2013

Hilangkan Boring


Assalamualaikum kawan2.

Maaflah tak dapat nak blog walking blog kengkawan dalam sehari dua ni. Laptop kena conquer dengan anak buah aku, Aisyah. Bila dia ada kat rumah ni abis la aku. Hahaha

Dari pagi sampai ke petang dia ngadap kartun kat YouTube tu. Dari Upin Ipin membawa ke Barbie sampai ke apa tah aku pun xtau. So, layan je la kan. Bukan selalu pun dia ada kt rumah ni. Kang merajuk budak tu aku juga yang susah.

So, seharian ni aku lepak kat rumah sambil mengemas rumah. Dah abis mengemas, aku spend masa sembang2 ngan Mak pulak. Tengah sembang ngan mak sekali Aisyah request nak makan megi goreng Maggie tu. Dah siapkan untuk dia, sekali aku yang lapar.

Adeh, nak makan berat macam tak best je. Buka peti ais, Haa..banyak makanan rupanya tapi ini je la yang menarik kat tekak aku buat masa sekarang. Dah nak malam pun kan.

Ok..esok malam kalau sempat aku akan blog walking blog kengkawan ya.

Ok..till meet again.
posted from Bloggeroid

IKLAN

2 comments:

  1. Replies
    1. Cik akak..tengahari tadi kita makan KFC kakak belikan ..sedap..hihihi

      Delete

My friend say: