Wednesday, March 06, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

Assalamualaikum semua...malam ni terpaksa hadkan BW sebab nak siapkan tempahan customer utk coin purse. Ada beberapa nak disiapkan. Maaf ye..

Tapi sebelum offline, nak join segmen yang dianjurkan oleh blogger Mimie. Minat nak join sebab sangat simple syarat-syaratnya. 

Jumlah Follower terkini adalah 134...

Insha Allah, akan BW semua blog peserta nanti ya.

50 comments:

  1. terjah dr segmen yg same...slm kenal...huhuhhh!!!

    ReplyDelete
  2. cik akak dah join juga segmen nie dear :) singgah mnegomen sini...selamat berjaya dear :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih akk yang comel join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    selamat bersegmen & terjah menerjah kak.. :D

    ReplyDelete
  4. hai dari segmen yang sama jugak :D
    jom follow sini balik ye, tambah kenalan
    http://sitihaleedaahmad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal
    Tirana aduka dari tempat mimie najib

    Salam kenal ye.

    ReplyDelete
  6. done follow you..Dr segment yg same.follower #138.sudi2kanlah follow sy jgk:-)selamat bersegmen

    http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. Salam Kenal..dari segmen yang sama & follow sini..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  8. nanti buat la segmen yg camni jugak.
    hadiah spesel skt nak tarik follower :)

    ReplyDelete
  9. Nao Mei: CIk Akak...kita dah terjah blog cik akak

    Farah: Terima kasih

    Nick: Memang ada hajat tapi masih kumpul hadiah yang utk segmen..heheh

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sama
    done follow sini..follow balik ye
    http://kakikerja.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  11. slm..dari segmen yg sama..follow mama jgk ye
    http://hotmummyy.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  12. hye anim..sy da follow dah..ID saya AzuriaFreebies Blgspot..yg xde gambar tue..die mungkin kat belakang2 sekali dlm list awk..^^

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. saya datang untuk menjalinkan persahabatan.. ^_^. jika sudi datanglah ke rumah saya..

    http://www.lokmanramli.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  14. hai ! datang dari segment yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  15. Salam perkenalan..
    singgah dr segmen yg sama..
    jom kita kawan..

    http://fareastfaiz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  16. salam... ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama .. hehe .. =D done follow here ~ follow me yeahh ~ hehe =D
    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join ! ada hadiah ~ =D
    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  19. Membalas kunjungan dari segmen yg sama. Done follow sini.

    ReplyDelete
  20. Salam...dari segmen sama.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  21. lorong yang sama
    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  22. Singgah dari segmen yang sama . Done follow u :) #182

    http://daydengayyad.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  23. done follow sini..jom singgah my blog http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    jom join segmen ni pulak..
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  24. http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html
    dh pon follow sini...follow sy jgk

    ReplyDelete
  25. jom join segmen ni ;) http://tentangnadhia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-march-2013.html

    ReplyDelete

My friend say: