Saturday, February 09, 2013

Tempoh Tuntutan Rebat RM200 PKB dilanjutkan

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari. Dah lunch? 

OK..masih ingat dengan entri Pakej Komunikasi Belia... Finally done!!!? Mula-mula aku membebel sebab susah sangat nak register pakej ni kat entri Pakej Komunikasi Belia (Part 2) Hmm..Payahnya. Heheh

Lepas register tu, kawan aku cakap kena tunggu emel daripada pihak SKMM tapi hari baru dapat emel ni setelah aku selamat beli smartphone baru. So, kiranya aku xsempat lah nak beli handphone melalui pakej ni.

Berita baik buat korang yang dah apply program ni ialah SKMM dengan sukacitanya telah melanjutkan tempoh tuntutan rebat RM200 tu. So, kalo korang punya application tu dah nak tamat tempoh, xyah risau sangatlah ye. Masih banyak masa lagi dan sempatlah kalo nak tokok tambah duit kalo xcukup..hehhee

Kepada yang masih belum mohon pakej ni dan berminat nak mohon, boleh klik link dibawah ye
OK..ketemu lagi dilain entri..

2 comments:

  1. BRIM ngan rebat rm200 lupa la nak mintak..huhu

    ReplyDelete
  2. Nick: BR1M sempat lagi kalo nak apply dan pakej ni pun masih dibuka lagi..silalah apply ye

    ReplyDelete

My friend say: