Tuesday, February 05, 2013

Segmen: Fanclub by Le Belieber

Mari join segmen yang dianjurkan oleh adik kita yang sorang ni. Segmen Fanclub. Bagi korang2 yang ada fan club tu sila la join ye.

My FanClub is E.L.F. stand for Ever Lasting Friends. ELF ni adalah fanbase untuk kumpulan KPop Famous, Super Junior.

Dah namanya pun ELF kan, haruslah kami ni ibarat sahabat baik selamanya bagi Super Junior.
Kenapa Super Junior? Sebab keunikan kumpulan ini memang tidak boleh dinafikan lagi. Bagi korang yang belum kenal siapa Super Junior tu, tanya je En Google, CONFIRM dia bagi jawapan yang tersangatlah terperinci gitu. 

OK.kalo korang nak join segmen ni, sila klik banner kat atas tu ye..

OK la, akak nak siapkan edit gambar2 ni..mau masuk dalam blog malam ni.. Bye Bye..

Selamat bersegmen
*Edit: Letak gambar Super Junior

6 comments:

  1. tu la..skali lupa drop komen kt blog awak..heheh...dh join dah ye

    ReplyDelete
  2. hai, saya dari segmen sama :)

    tak ada gambar plak nak tengok. saya ni tak tau sangat pasal k-pop. tapi layan je~ hehe

    jom ke blog saya plak :D

    ReplyDelete
  3. i'm a part of elf juga!! nice to meet you :3

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/02/segmen-fanclub-by-le-belieber.html

    ReplyDelete

My friend say: