Friday, February 01, 2013

Pemanggang Ajaib Untuk Mak

Assalamualaikum semua. 

Tengok gambar tu mesti dah tau apa benda tu kan.
Malam tadi kembar balik dari hospital, penuh tangannya dengan beg sana sini. hmm
Tengok2 ada kotak besar. Apa ke bendanya tu.
Sekali buka, rupanya pemanggang ajaib ni. Ajaibkah?
Vantage cook ware. Ain beli untuk mak.
Sebab nak menyenangkan lagi mak time masak2 katanya.
Berat juga masa pegang benda alah ni.
Hehehe..mesti mak excited nak fikir nak masak apa guna barang baru ni.

9 comments:

  1. how much is the price? :) kalo ada d Brunei sy nak beli satu for myself provided i have enough budget.

    ReplyDelete
  2. Dalam RM145 harganya. Beli la..senang nak masak

    ReplyDelete
  3. memang best kalau ada ni.. memudahkan memasak :)

    ReplyDelete
  4. Ye ros..saya pun nanti nak cuba masak guna pemanggang ni

    ReplyDelete
  5. Macam best je pemanggang ni.Rasenye same tak macam pemanggang are ikan tu?

    ReplyDelete
  6. Niza, rasanya sama je kot ngan are ikan tu sbb tengok material sama je..

    ReplyDelete
  7. Mimie: x sure la dear. Nama je ajaib tp xtau la ajaibnya tang mana..tapi kembar cakp sesuai masa guna induction cooker

    ReplyDelete
  8. saya beli happycall jumbo grill melalui qoo10.my free shipping from korea.payment by local transfer.dorang delivered by ems a week dah smpai to msia. skrg dorang offer silicon tool spatula/ spoon / brush rm12.40. ceramic pot set offer from rm220++. jom beli jimat cost free shipping. brg ori pulak tu direct dr korea

    ReplyDelete

My friend say: