Sunday, February 17, 2013

Mat Luthfi Dah Graduate

Assalamualaikum semua...

Malam ni tetibe teringat nak buat entri untuk vlogger terkenal yang juga bekas pelajar (baru je abis belajar) Curtin University, Australia. Mat Luthfi dah graduate. Skang ni sambung Master pulak. Tahniah Mat..

Akhirnya tamat juga hang belajar ye. Selama ni aku tengok video hang memang banyak bagi pengajaran secara tak langsung kepada penonton video hang. Memang hang ni budak baguih.

Korang dah tengok video graduasi Mat ke? Aku paling suka ayat beliau iaitu; "Kitakan manusia. Fail itu bukankah lumrah kehidupan manusia?." Hahaha. Mat Luthfi..Mat Luthfi..hang memang lawak la. Tapi hang banyak bagi idea dan pengajaran secara tak langsung kepada penonton video hang.

Apa pun, congratulations ya Mat Luthfi. Korang yang belum tengok video Mat ni, sila2 la tonton ye.

4 comments:

  1. Tak dapat nak tengok video mat nie..hihi..problem line BB..cuma baca entry je..hihi

    ReplyDelete
  2. makin suka dgn lutfi sejak vlog listen3 tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Nao Mei: Xpe, line dah elok nnt leh tgk ye

    Elya: Ooo..hahah.mat ni mmg pandaikan

    ReplyDelete

My friend say: