Friday, February 01, 2013

L'OREAL Lucent Magique BB


Selamat petang jawab2. Tengah buat apa tu? Minum petang ye? Ye la time2 cuti ni kan. Ke gi taman bersiar-siar? Cuaca kan cerah ni. Elok jenjalan kat taman.
Ok.. tadi balik dari Alamanda sebab beli kasut sukan baru untuk kegunaan program kat Kelantan esok. Sampai kat lift, kembar suruh check mail box. So, buka2 tengok ada sampul surat atas nama aku. Hmm..rasanya aku xbeli pape dan xde urusan ape2 utk dapat surat.
Bila pegang sampul cam ada objek keras. Eh..Only Beauty bagi sample lagi kot. Hehe.. excited nak buka nak tengok apa yang dorang bagi kali ni.
Sekali, bila buka rupanya sample BB Cream daripada Loreal. Oh..berbulan aku tunggu baru dapat. Kalo korang ada apply benda ni kat Facebook Loreal mesti korang pun sama cam aku kan. Agaknya sebab banyak sangat applications kot. Tu yang berbulan baru setel urusan pos sample ni pada applicants.
Apa pun, nanti aku akan cuba bb cream ni untuk lihat hasilnya. Kalo betul seperti dikata, meh aku promote cream ni satu Malaysia ek. Hik hik hik...ok la. Xmo bevel lagi. Bye bye korang. Have a nice weekend.

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

My friend say: