Friday, February 01, 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Assalamualaikum.. pagi ni setelah setel blogwalking suku dari senarai blog yang aku follow, tetibe nampak segmen ni. Mari join..meh meh

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii
TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

Selamat mencuba :)

6 comments:

  1. MOga berjaya :)
    Ros pun join jugak :)

    ReplyDelete
  2. deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :)jemput ke blog deno nanti ya? ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Thanks join.. :-)

    Good luck tau..!!

    *Minggu depan datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

    ReplyDelete
  4. good luck dear!


    hai dear, dh follow awk.. jom follow teman lik.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013_1.html

    ReplyDelete

My friend say: