Tuesday, February 12, 2013

Dialog Moden Lagi Berpahala Menyebutnya

Assalamualaikum semua...

Sekarang ni, sesi blogwalking masih berlangsung. Sejak-sejak aktif berblogging ni, makin banyak blog yang aku follow, makin ambil masalah untuk selesaikan sesi blogwalking.

Sedang-sedang terjah blog blogger2 Malaysia ni, entri terbaru blogger Qaseh Hafizah ni memang menarik perhatian aku. So, minta share kat blog ni juga ya Cik Qaseh.

 Dialog ni sentiasa jadi sebutan kita semua cuma adakalanya kita lupa ada sebutan yang lebih baik dan sedap didengar dek telinga yang elok untuk kita sebut. 


Sama-sama kita berusaha untuk membiasakan sebutan yang lebih berpahala ya. 

*Ingatan untuk diri sendiri 

Sumber : Qaseh Hafizah

2 comments:

  1. kalo dengar org tua terkejut macam2 diorang sebut..hahah
    elok la tukar ayat kat atas tu.

    ReplyDelete
  2. Kan Nick..kadang tu xsanggup telinga ni nak dengar :)

    ReplyDelete

My friend say: