Monday, October 15, 2012

Restructuring My Blog

Salam semua, 

Wah wah wah, lamanya aku x update entri kat blog ni kan. Alkisahnya disebabkan busy melampau, so blog ni dilupakan (padahal memang jarang update pun). 

Well, after tengok balik BG blog sebelum, aku rasa cam girlish style sangat dan buat aku sendiri naik menyampah, so aku tukar sikit template dan BG bagi ala2 skema sikit. Amacam? Boleh x? Kira bolehlah kan..asal korang nampak tulisan cukuplah.

Ok, aku berazam nak rajin update blog selain rajin blog walking. Harap2 menjadilah azam yang xseberapa ni.

Sekian

No comments:

Post a Comment

My friend say: